Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

Faca-se voia Ta, marturisim atunci cand spunem rugaciunea Tatal nostru, insa de multe ori ne gandim la voia noastra si, pentru ca realitatea nu se potriveste-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar ganduri de deznadejde¦
 
Citind cateva marturii ale unor tineri care sufera pentru ca nu li s-au implinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odata o prietena. Marturia ei, sper sa fie de ajutor si altora.
 
In adolescenta vorbea cu un baiat, primul ei prieten. Dupa un timp, acesta s-a despartit de ea. Suferea saracuta, caci il iubise si se gandise tot timpul ca el e alesul.
A inceput sa se roage si citea in fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugaciune care spune asa: necazul meu il stii, dezleaga-l precum voiesti. Chiar daca ea mai plangea si se gandea ca poate se vor impaca, se ruga in continuare Maicii Domnului si isi punea nadejdea in ajutorul ei. Asa s-a usurat suferinta ei si treptat si-a revenit. Nu s-au impacat. A cunoscut in schimb alt baiat, care o respecta si cu care s-a si casatorit.
 
Au acum o casnicie fericita, sanatoasa, merg impreuna la biserica, mai au si greutati, tristeti dar si bucurii¦
 
Dupa cativa ani de la casatorie, l-a intalnit o data, pe strada, pe baiatul acela cu care vorbise ea in adolescenta. Era cu sotia lui. Nu a observat-o, in schimb ea s-a uitat cu atentie la ei si a vazut ca el era beat si sotia lui avea pe fata cateva vanatai!¦
 
Sa ne incredem mereu in purtarea de grija a lui Dumnezeu! Sa nu cerem ce dorim noi, ci sa se faca voia Domnului. Pentru asta avem nevoie de curaj. Dumnezeu ne vrea curajosi.
 
Acatistul Maicii Domnului si Paraclisul Maicii Domnului sunt printre cele mai puternice rugaciuni pentru vreme de intristare.
 
sursa http://ramurainflorita.blogspot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *