As vrea sa ma casatoresc, dar nu gasesc persoana potrivita¦

Vreau sa ma casatoresc, dar barbatii pe care i-am intalnit pana acum, nu mi se potrivesc: unul e infantil, celuilalt ii place sa bea in exces, iar cu al treilea nu putem stabili o relatie sufleteasca. Ce sa fac?, sunt intrebarile cu care adesea vin femeile la biserica.
 
Daca ar fi sa lasam la o parte toate lacrimile si plangerile, atunci in realitate exista doua cai. Prima ar fi sa va asteptati persoana dorita cu adevarat, pe cel pe care vi-l imaginati in visuri. Insa atunci trebuie sa va dati seama despre starea reala a lucrurilor si sa va spuneti; sunt gata sa astept si sa am rabdare cat va fi necesar, fie si pana la sfarsitul vietii, dar sa traiesc fara dragoste adevarata nu sunt de acord. Doamne, ajuta-ma!
 
Sau cea de-a doua cale: amintiti-va ca Dumnezeu ne-a poruncit sa iubim oameni reali, nu persoane imaginare, si principala modalitate de a obtine dragostea, este de a incepe sa iubesti singur. Și in asa caz sa va casatoriti cu cineva pe care il veti intalni in viata, chiar daca el nu este ideal. Dar si in aceasta situatie trebuie va spuneti: sunt gata sa fac totul ce ar trebui sa faca o persoana iubitoare pentru cel iubit, sa-i nasc copii, sa-i fiu credincioasa, sa nu-l judec si resping pentru pacatele sale. Sunt gata sa-l ajut sa scape de ele, fara a astepta acest lucru, pana cand odata cu faptele dragostei vor veni sentimentele adevarate. Doamne, ajuta-ma!
Și prima si cealalta cale, este o cruce.
 
Pr Serghei Kruglov
 
sursa pravmir.ru
 
traducere Natalia Lozan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *