Atat de mult te iubesc…

Faptul ca nu am prieten ma marcheaza uneori. Altfel, daca un baiat imi zambeste sau se comporta frumos cu mine, eu mi-l imaginez ca posibil sot. Ce sa fac ca sa scap de obiceiul asta?
 
Maritata-va! Construiti-va casatoria, care e mai mult decat zambet. A iubi pe cineva si a trai cu cineva nu inseamna ca o sa va zambiti toata ziua. Ce stupizenie! Am trecut pe langa clinica de ortodontie, am vrut sa zic de stomatologie si ortodoxie, unde ortodocsii scot dintii celorlalte confesiuni, si ma gandeam, la un moment dat, dom’ne, cum am arata, ce tampiti am arata!, zambind ca prostii, asa… Uitati-va bine la Turnul de Veghe. Aia toti zambesc! Nu poti sa fii toata viata un zambet sau un hohot de ras, dar poti sa ai tot timpul suavitatea destinderii in zambet.
 
Va recomand, si nu glumesc deloc, sa va construiti casnicia in mai mult decat o frisonare zambirista. A-l iubi pe un om inseamna, in primul rand, a imparti cu el moartea, nu viata. Atat de mult te iubesc, incat simt ca mor dupa tine, fara tine, cu tine. Sunt atat de multe posibilitati…
 
Crestinism de vacanta, Preot Constantin Necula, Editura Agnos, Sibiu 2015, pag. 120

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *