Fiti fiii Maicii Domnului si veti vedea!

Știm ca aveti mare evlavie catre Maica Domnului, ne puteti spune cate ceva despre Maica Domnului?
 
O, Maica Domnului! Fiti fiii Maicii Domnului si veti vedea! Va dati seama cine este Maica Domnului? Stapana cerului si a pamantului! Cat poate Dumnezeu cu puterea, poate si Maica Domnului cu rugaciunea! Este la dispozitia fiecarui crestin. Nu exista o rugaciune cat de mica, traita, sa nu te auda Maica Domnului, sa nu coboare.
 
Va spun inca o data, ca o fata cu viata foarte buna i-a spus Maicii Domnului: Maica Domnului, arata-te a-mi fi mama!. Si Maica Domnului i-a spus: Arata-te a-mi fi fiica!. Adica sa faci niste fapte de fiica catre Maica Domnului, Stapana stapanelor, Stapana cerurilor, Mama lui Dumnezeu, cu puteri nemasurate peste heruvimi si serafimi. Si totusi, Maica Domnului este mereu langa noi, este mereu langa necazurile noastre. Smerenia aceasta te depaseste si te face sa versi mereu lacrimi. Adica sa insisti la Maica Domnului, sa te rogi la Maica Domnului. Dar, daca nu intelegi multe lucruri, roaga-te, ca vei intelege tu. Important este ca ne este de ajutor. Te scapa din starea in care esti.
 
Deci, arata-te de a-i fi fiica, adica Maica Domnului sa nu stea, asa, ca la o slabanoaga, stii. Dumnezeu locuieste in slavile cerului, dar ii face placere sa stea intr-o inima de crestin. Dar Maica Domnului, care a fost o fiinta creata? Aveti incredere in Maica Domnului pana la urma. (Parintele Arsenie Papacioc)
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *