Lumea asta s-a invatat sa traiasca fara Dumnezeu!

Agheasma nu, Sfanta Impartasanie nu, Maslu nu, spovedanie nu, da’ lumea asta s-a invatat sa traiasca fara Dumnezeu!
 
Bei o gura de apa si primesti pe Duhul Sfant, sorbi o picatura dintr-o lingurita si primesti pe Fiul lui Dumnezeu, te ungi cu putin ulei si te invaluie iubirea Tatalui ceresc, si tot nu-i bine!! 
 
Doamne, Doamne, mare Ti-e rabdarea..S-au mantuit sfintii Vechiului Testament prin dorinta, caci nici fratii Tai nu erau, nici fiii Tatalui nu erau, nici pe Duhul nu-L aveau, nici pe Tine nu Te mancau, si tot s-au mantuit, pentru ca PE TOATE ACESTEA LE DOREAU!
 
Iar lumea de azi topaie prin biserici inaintea Ta, si nici nu Te doreste! Au de toate, nu mai pot de bine, dar fac mofturi, pentru ca nu darurile Tale le doresc ei, ci materia cea stricacioasa si pieritoare..De aceea vei face cu noi ceea ce ai facut cu Ierusalimul. Mai intai l-ai avertizat: Iata, se lasa casa ta pustie, apoi ai implinit amenintarea.
 
Da-ne Doamne minte, trezeste-ne din somn, inviaza-ne din moartea sufleteasca, nu Te scarbi de prostia noastra! Tu toate le poti, de aceea Te numesti Mantuitor.. Mantuieste-ne pe noi, Fiul lui Dumnezeu, pe noi cei ce-Ti cantam, Aliluia!
 
Preot Sorin Croitoru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *