Nu hainele te fac doamna. Nu machiajul te face frumoasa…

Nu hainele te fac doamna. Hainele doar te fac sa arati mai bine, doar iti ofera mai multa incredere in tine, dar degeaba arati dumnezeieste daca nu esti capabila sa legi doua vorbe care sa fie pe masura aspectului tau, vei dezamagi, vei fi inca una dintre acele prostute frumoase care plac ochiului si numai atat. Doamna te nasti, doamna esti educata sa fii pentru ca daca nu ai totul in sange, degeaba ai in minte ideea. Nu vei reusi decat sa realizezi cu stangacie, dupa multe chinuri, ceva ce alta face in mod firesc, cu naturalete. 
 
Nu machiajul te face frumoasa. Nu are rost sa incerci sa ascunzi defecte existente sau inchipuite sub un strat gros de minciuni frumoase pentru ca barbatul care te iubeste, te iubeste si imediat dupa ce ai iesit de la salon, dar si in diminetile in care ai cearcane si ochi obositi. Frumoasa te fac fericirea, iubirea, respectul celui drag, certitudinea ca nu e nevoie sa fii cumva pentru a-i fi pe plac datorita faptului ca el te iubeste oricum. Incetati, dragi femei, sa va mintiti. Barbatii sunt superficiali pana la Dumnezeu, dar stiti cand? Numai atunci cand nu iubesc cu adevarat. Atunci cand iubesc pot sa ignore orice defecte si pot sa le si iubeasca. 
 
E vorba numai despre atitudine, despre educatie, caracter, despre suflet. Restul conteaza numai pentru oamenii superficiali. Restul e trecator. Ceea ce conteaza e de fapt ceea ce ramane dupa ce s-au risipit iluziile si s-au aflat adevarurile. Atitudinea, caracterul, sufletul sunt ceva ce primesti de la natura si nu le poti dobandi niciodata prin alte metode, nu poti pretinde ca le ai daca ele lipsesc cu desavarsire. Educatia se capata in ani multi si continuam toata viata sa ne autoeducam, dar asta pot face doar oamenii care stiu ca inca mai au multe de invatat. Cei care considera ca stiu destule ar trebui sa stie ca de fapt nu stiu nimic. 
 
Ar trebui sa stii ca un adevarat domn se lasa cucerit doar de o adevarata doamna, pe cele care pretind ca sunt fara a fi, doar le foloseste. Ar trebui sa tii minte ca o doamna nu se straduieste sa fie o doamna, ea pur si simplu este asa de la natura. 
 
Nu hainele te fac doamna. Nu machiajul te face frumoasa. E vorba numai despre atitudine, despre educatie, caracter, despre suflet. Restul conteaza numai pentru oamenii superficiali.
 
sursa http://damadetrefla.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *