O sotie cu adevarat inteligenta, inteleapta, nu-si va domina niciodata sotul

Asa e si in viata de familie. Femeia poate fi si puternica, si cu studii, si inteligenta, dar niciodata nu trebuie sa-si striveasca sotul, sa primeze asupra lui. O sotie cu adevarat inteligenta, inteleapta, nu-si va domina niciodata sotul. Ea intelege ca de aici nu va iesi nici un folos pentru familia, pentru sotul ei si nici macar pentru ea insasi.
 
Sub presiune, cu batul, poti sa-ti fortezi o data sau de doua ori sotul sa faca ceva, dar asa el nu se va schimba si nu va trage nici o invatatura. Cei doi nu vor face decat sa se certe, asadar vor avea de suferit casnicia si familia. Iar in urma certurilor si scandalurilor, femeia careia ii place sa comande doar se va amari, fiindca enervarea, mania, dupa cum se stie, provoaca intristare.
 
Comportamentul poruncitor al femeii duce nu doar la dese certuri si reglari de conturi in familie. Daca sotul nu gaseste intelegere si caldura in casa sa, o va cauta inevitabil in alte locuri. Nu degeaba se spune: Unde porunceste femeia, barbatul umbla prin vecini. Si nu numai prin vecini, ci si prin vecine¦
 
Femeia este chemata sa-i daruiasca barbatului caldura, mangaiere, respect. Cand toate acestea lipsesc, sotul (daca nu este suficient de puternic) va tinde sa le primeasca de la alte femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *