Oamenii care te scurg de energie

-Cei care ti se plang incontinuu, sunt in permanenta nemultumiti, pozeaza in victime, sunt convinsi ca viata este prea dura cu ei!
 
-Cei care fac orice sa-ti atraga atentia, vor sa demonstreze cat sunt ei de buni si de nemaipomeniti si de extraordinari!
 
– Cei care iti cer sfaturi in permanenta, la orice pas, in fiecare minut ei trebuie sa primeasca o indicatie, o sugestie!
 
-Cei care au intotdeauna ceva sa-ti spuna, sa te completeze, sa rastalmaceasca ceea ce spui, cei care niciodata nu pot lua lucrurile clar si la obiect asa cum le aud!
 
-Cei care iti dau sfaturi si sugestii necerute si stiu ei intotdeauna cum este mai bine pentru tine, cei care se baga cu forta in viata ta si vor sa faci totul numai si numai cum vor ei!
 
 
-Cei care contrazic orice, cei care cauta nod in papura”, nimic nu este bun pentru ei, totul trebuie schimbat, modificat si transformat!
 
-Cei pe care nu-i doresti in viata ta, ei stiind acest lucru, si fac tot ce le sta in putinta sa se bage in sufletul tau, sa-ti arate ca tu nu observi cat sunt ei de speciali!
 
-Cei care te gasesc vinovat de orice li se intampla neplacut in viata, cei care nu se asuma si doresc mereu un tap ispasitor!
 
-Cei care te interogheaza mereu, intr-o conversatie, iti adreseaza intrebare dupa intrebare incontinuu si mai au si impresia ca le esti dator cu raspunsuri!
 
-Cei care se baga cu picioarele in viata ta, vor ei neaparat sa-ti faca ordine in minte, in inima, in simtire!
 
-Cei care pun presiune pe tine, iti impun lucruri, te controleaza, te supravegheaza, vor sa aiba eventual un raport detaliat despre tot ceea ce esti in fiecare zi!
 
-Cei care vin la tine sa-ti mai povesteasca despre cate o barfa, cate o sueta, cei care vor sa te tina la curent” cu ce a mai spus sau facut unul si altul!
 
-Cei care au intotdeauna dreptate”, nu suporta o discutie, argumentata, in contradictoriu, ei stiu” cel mai bine Totul!
 
-Cei care te ajuta, ca mai apoi, sa-ti reaminteasca, cu prima ocazie, cat sunt de binevoitori si saritori si de splendizi in relatia cu tine!
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *