Doi soti, un barbat si o femeie, pentru niste nimicuri, s-au certat. Se mai intampla in familie, chiar si in familiile crestine. Si nu vorbeau. Fiecare o facea pe suparatul, fiecare il considera pe celalalt ca e vinovat si nu voia nici unul sa rupa tacerea; mai ales barbatul, care se considera superior, fiind si om de afaceri.
 
La un moment dat, barbatul trebuia sa plece intr-o calatorie de afaceri si avea avion a doua zi dimineata.
 
De obicei, cand trebuia sa se scoale mai de dimineata, il trezea sotia, dar acum, fiind hotarat sa nu rupa el tacerea primul, nu i-a zis sotiei sa-l trezeasca. Totusi avea nevoie se trezeasca mai de dimineata, de aceea, fiind mai intelept (ca de obicei), a scris pe o bucata de hartie Te rog sa ma trezesti la ora 5 si a lasat biletul unde stia ca sotia o sa-l gaseasca. In dimineata urmatoare, barbatul se trezeste si vede ca este ora 9 si ca a pierdut avionul.
 
Furios, tocmai se pregatea sa se certe iar cu sotia lui pentru ca nu l-a trezit, cand, langa pat, ce credeti ca observa: langa hartia pe care scrisese el seara Te rog sa ma trezesti la ora 5, era un biletel pe care scria Este ora 5. Trezeste-te !.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *