Orice zi este o zi buna!

Cand viata iti ofera lamai prepara o limonada. Sa astepti pe cineva sa te faca fericit e cea mai buna metoda de a fi nefericit. Daca sta in puterea ta sa faci pe cineva fericit, fa-o. Lumea are nevoie de oameni fericiti! Fericirea se strecoara printr-o usa pe care, fara sa stii, ai lasat-o deschisa. Nu stim nimic despre ziua de maine; e important sa fim buni si impacati cu noi si cu cei din jur astazi. Anotimpurile vin si se duc. Omul nu stie ca nu vrea averi, vrea pace si iubire. Dospeste si creste la caldura. Caut in miezul fiintei talentul de a fi simplu.
 
Nu te grabi, nu-ti face griji. Esti aici doar pentru o scurta vizita. Asa ca opreste-te si miroase florile. Acorda-ti un moment de liniste si ai sa intelegi cat de zapacit ai fost ca te-ai agitat in zadar. invata sa taci si ai sa constati ca ai vorbit prea mult. Doar atunci cand mintea a invatat sa taca, bucuria si frumusetea isi afla locul. Zambeste mai des si infurie-te mai rar. Opreste-te zilnic in fata unui lucru destul de atractiv incat sa spui: Ce frumos este! Si contempla bucuria momentului. Solitudine.
 
Redu viteza si gusta viata! Ea trece si se petrece. Natura e ca un cos plin cu fructe, intinde doar mana si culege zilnic cate unul si savureaza-l cu toate simturile. Rasul este muzica sufletului…
 
Daca in inima mea este pace, in lume este pace. Minune nu este sa zbori prin aer sau sa mergi pe apa, ci sa lasi urme cu folos pe pamant. iti doresc bucuria de a lasa trecutul in urma si de a gasi noi inceputuri. Orice zi este o zi buna!
 
Stai acasa, inima, si odihneste-te… Sunt singur cu bataile inimii mele.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *