Problema majora e sa nu-L ispititi pe Dumnezeu

Cum trebuie sa se imbrace si sa se poarte un tanar (o tanara)?
Intrebati-va intre voi. Mai luati si voi o revista, mai uitati-va¦, dar sa nu exagerati. Problema majora e sa nu-L ispititi pe Dumnezeu sa va dovedeasca ca va poate trasni in treizeci de secunde din cauza mulajelor de jur-imprejurul vostru.
 
Eu am un meci total pe la scoala, pe la noi la facultate, cu o chestie pe care vreau sa o luati exact cum v-o zic. O parte dintre prietenii mei, colegi de acolo, imi spun ca sunt neatent pentru ca intra fetele in pantaloni in capela. Si le-am spus: E problema voastra, voi le vedeti, eu nu ma uit decat de la fata in sus. N-am treaba. Eu nu va indemn acum sa mergeti in pantaloni la biserica, desi, Doamne iarta-ma, la frigul din iarna asta¦ Noi vrem si copii sanatosi, si fete in fusta, la 30 de grade! De parca cistita si anexita ati facut-o, asa, din suflarea caldurii marete din bisericile noastre. Sa fim seriosi! Deci, daca vrem sa avem mame sanatoase, trebuie sa ne ingrijim inclusiv fizic de sanatatea lor.
 
Cineva spunea ca femeia in pantaloni este semnul venirii sfarsitului lumii. Nu, nu, semnul venirii sfarsitului lumii este Crucea Fiului Omului, care se va ivi pe cer. Celelalte sunt toate speculatii. Cum ar fi la primul nadrag pe muiere sa apara crucea pe cer!¦
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *