Vine Anul Nou. Nu uitati sa aruncati gunoiul din casa, din cap si din viata

Zilele sunt suma emotiilor pe care le-am trait, emotiile sunt suma tuturor amintirilor pe care le-am avut, amintirile sunt suma oamenilor pe care i-am intalnit. Se intampla sa intalnim oameni buni si sa avem amintiri cu emotii frumoase. Se intampla sa dam de oameni care ne ranesc si atunci amintirile vor trece in motive de suferinta. Dar vine o zi cand trebuie sa alegi cum sa traiesti mai departe: cu gandul la oameni si sentimente goale sau iubind un om drag din prezent. De ce sa nu fie acum acea zi?
 
Ziua in care sa reusesti sa iti aduci aminte de tine. Ziua in care sa lasi deoparte ganduri si momente care te ranesc, care te fac sa suferi. Ziua in care sa intelegi ca nimic nu conteaza mai mult decat prezentul. Uneori tot ce trebuie sa faci e sa iti inveti lectiile si sa mergi mai departe. Nu, nu sa uiti, pentru ca nu ai cum sa uiti. Nu, nu sa incepi de la zero, pentru ca nu ai cum sa lasi in urma tot ce te-a facut sa fii omul de acum. Pur si simplu continui altfel.
 
Depasesti clipe care au insemnat ceva, dar care nu mai conteaza. Depasesti oameni care te-au iubit sau care te-au ranit, dar care nu mai sunt in viata ta. Golesti tot sufletul, toata mintea de nimicuri. Scoti din viata ceea ce te impiedica sa fii tu. Traiesti fericirea. Iubesti fericit. Iubesti omul din prezent. Faci curatenie prin dulapurile inimii. Arunci tot ce iti provoaca regrete, durere, ura. Apoi pasesti intr-o alta lume, cu o alta TU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *