Candva, vei trai iubirea in care astazi crezi

Intr-o zi, vei privi spre el si ochii tai vor straluci asa cum nu au mai facut-o niciodata. Și vei zambi. Vei zambi fara sa ai vreun motiv anume. Vei zambi in timp ce-l vei tine de mana si ii vei multumi Cerului ca ti-a fost dat sa iubesti pe cineva atat de special.
 
Candva, vei plange¦de bucurie. Și vei sti ca e iubire adevarata, din Dumnezeu. Vei avea lacrimi in ochi cand pe buzele lui vei citi bunatate, cand va avea rabdare cu tine, cand te va ierta daca gresesti si nu va renunta atunci cand e greu.
 
Va veni acea vreme cand il vei imbratisa cu fiecare particica din tine si vei fi multumita ca l-ai asteptat. Ca ti-ai pastrat puritatea, ca nu ai cautat sa-ti alini singuratatea cu oricine. Și vei rade gandindu-te la clipele in care iti era teama ca pe tine Dumnezeu te-a uitat, presupunand ca astepti in zadar.
 
Intr-o zi, vei trai iubirea in care astazi crezi. Vei fi binecuvanta cu omul pe care il astepti. Cel care iti este potrivit si te va iubi sincer, neconditionat, pana la ultima suflare.
 
Poate nu astazi, poate nu maine, poate nu atunci cand iti programezi tu sau cand iti pierzi rabdarea. Dar va ajunge. Dragostea n-are cum sa te ocoleasca tocmai pe tine.
 
 Ioana Sirghei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *