Nu te deprima si nu te descuraja. Dumnezeu stie exact ce simti!

Am fost la clinica lui Dumnezeu pentru un control de rutina. Am constatat ca sanatatea mea e subreda. Cand Dumnezeu mi-a luat tensiunea, am vazut ca umilinta mea era foarte mica. La masurarea temperaturii, termometrul a inregistrat 40 de grade de neliniste. Dumnezeu mi-a facut electrocardiograma si m-a diagnosticat cu o anumita lipsa de iubire, pentru ca arterele mele erau astupate de orgoliu.
 
Am trecut apoi la sectia de ortopedie pentru ca am observat ca nu reuseam sa merg brat la brat cu fratii mei, nici sa ofer o imbratisare frateasca deoarece aveam fracturi cauzate de ranchiuna. Pe langa acestea, mi-a descoperit un anumit grad de miopie dat fiind faptul ca nu reuseam sa vad dincolo de greselile celorlalti. Cand mi s-a facut testul pentru auz, Dumnezeu mi-a zis ca eram uneori surd la sfaturile sale, drept urmare mi-a oferit o consultatie gratuita gratie marii sale indurari. Promit sa iau medicamentele naturiste recomandate in cuvantul sau Biblia. 
 
La trezire, sa beau un pahar cu bucurie, 2 capsule de credinta. Inainte de treburile cotidiene, sa iau 3 lingurite de pace, 5 pastile mari de rabdare. La fiecare ora sa inghit 1 comprimat de blandete si unul de stapanire de sine. Cand stau cu cei dragi sa-mi fac o injectie cu o fiola de bunatate si 5 de iubire. Inainte de culcare sa iau inca 2 pastile de credinta.
 
Nu te deprima si nu te descuraja. Dumnezeu stie exact ce simti! Scopul Sau este de a umple pamantul cu iubirea Sa imensa. El ne furnizeaza rabdare, perseverenta pentru ca doar asa putem sta fermi pana va veni sfarsitul acestui sistem. Prin urmare, sa nu uitam niciodata sa facem ce este bun si placut lui Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *