Psalm pentru parinti©©

Nu-i mai apostofrati pe copii ca nu adorm linistiti. Si nici atat de repede ca voi. Intr-o zi, linistea o sa va para inspaimantatoare!
 
Bucurati-va cand dimineata gasiti o jumatate de tub de pasta de dinti risipita in chiuveta. Intr-o zi veti gasi Colgate-ul intarit si nedesfacut de nimeni!
 
Bucurati-va cand fata de masa e plina de dulceata. Si chiar si atunci cand gemul va ajunge-n galosi. Intr-o zi, borcanul va face mucegai in dulap.
 
Bucurati-va cand pantofiorii lasa urme de noroi pe covorul din sufragerie sau, uneori, chiar si pe cearceaful din dormitor. Intr-o zi, la usa voastra nu vor mai fi nici macar pantofii.
 
Bucurati-va cand fiii si fiicele stau cu lumina aprinsa pana noaptea tarziu, chirciti la birou sa scrie referate. Nu-i mai certati ca e  lumina scumpa!  Intr-o zi o sa va speriati ca-i prea devreme intuneric.
 
Bucurati-va cand in casa este debandada si hainele sunt aruncate in toate ungherele! Intr-o zi veti deschide sifonierul si veti gasi paianjeni.
 
Bucurati-va cand sunteti bombardati de intrebari la care nici nu stiti si nici nu aveti chef sa oferiti raspunsul. Intr-o zi n-o sa mai fiti intrebati de nimeni nici macar cand v-ati nascut.
 
Bucurati-va cand pruncii va scotocesc prin genti si va imprastie maruntisurile prin casa. Intr-o zi, cand veti deschide usa casei venind incarcati de la piata, veti fi intampinati de ¦ nimeni!
 
Bucurati-va acum ¦ Intr-o zi ati da tot ce aveti mai scump, numai sa traiti macar o clipa stresul de altadata, cand pruncii va umpleau casa ¦ si urechile de zgomot!
 
Bucurati-va ca Domnul ne-a dat copii. Ei ne invata sa fim parinti.© Fara prunci n-am intelege dragostea de Tata a lui Dumnezeu.© Fiti ca taximetristii : carati-va peste tot copiii, dar mai ales la biserica.© Intr-o zi, Dumnezeu va va umple casa de sfinti!
 
Sursa: sarcinapesaptamani.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *