Voi sta la poarta Raiului si voi astepta sa sositi cu totii acolo!

Pe om trebuie sa-l privesti cu cel mai inalt respect, dar si cu o compasiune adanca; cu incredere, dar si cu prudenta, ca pe un copil ce e in stare oricand de cele mai senine dragalasenii, insa si de greseli ireparabile. 
 
Cum sa-mi fie frica de moarte, cand stiu ca dincolo de pragul mortii ma asteapta Stapanul meu, Domnul si Dumnezeul meu Iisus Hristos! 
 
In fond, iadul consta tocmai in egoismul inchis in sine. Chinul cel mai teribil al iadului este ca sufletele nu pot comunica unul cu altul, fiecare isi traieste propria catastrofa si nenorocire. 
 
Rugaciunea are darul de a face sa picure in suflet neincetatul izvor al bucuriei. Sufletul din care nu se inalta spre Cer glas de rugaciune este asemenea unei case pustii, plina de paienjenis, locuita numai de pasarile intunericului. Un suflet care nu stie a se ruga nu va sti ce-i fericirea, chiar de ar avea toate bogatiile pamantului. Rugaciunea adevarata este truda sfanta. 
 
Familia este ca un organism. Capul si trupul formeaza o singura fiinta. Dar aceasta fiinta, pe langa cap si trup mai are si suflet. Și barbatul si femeia au suflet si trebuie sa fie atenti la ce le porunceste sufletul, la fiecare. Barbatul e coroana, femeia este floarea, este frumusetea vietii. Respectati toate femeile, cu toata inima. Sunt foarte multe femei batjocorite, nedreptatite. Dar nu avem dreptul sa asuprim, sa punem mai sus capul decat trupul sau trupul decat capul. E un singur corp si un suflet si are constiinta si trebuie amandoi sa asculte de glasul sufletului. 
 
Divortul si desfraul sunt pacate atat de mari, incat ma mir ca ne mai rabda Dumnezeu, ca nu ne pedepseste, ca nu vine potopul peste noi. Și va veni potopul peste noi cand Dumnezeu nu va putea rabda pana in capat faradelegile noastre. Va trimite peste noi biciul Sau. Peste tot Globul. Caci toti suntem raspunzatori. 
 
Voi sta la poarta Raiului si voi astepta sa sositi cu totii acolo!
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *