Cu cat esti mai aproape de Dumnezeu, cu atat mai putin te vor afecta loviturile

Putin dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, un tanar pilot englez proba un avion fragil monomotor intr-o aventura periculoasa in jurul lumii.
La putin timp dupa decolarea de pe unul din micile si improvizatele aeroporturi ale Indiei, auzi un zgomot straniu care venea din spatele scaunului sau. Isi dadu seama ca era un sobolan la bord si ca daca rodea invelisul de panza, ar putea distruge fragilul sau avion.
 
Putea sa se intoarca la aeroport pentru a se descotorosi de incomodul, periculosul si neasteptatul pasager. Dintr-o data isi aminti faptul ca sobolanii nu rezista la mari altitudini. Zburand tot mai sus, putin cate putin incetara zgomotele care puneau in pericol calatoria sa. Sobolanul nu rezistase.
 
Daca esti amenintat cu distrugerea prin invidie, calomnie sau blestem, zboara mai sus. Daca esti criticat, zboara mai sus. Daca ti se face vreo nedreptate, zboara mai sus.
 
Aminteste-ti intotdeauna ca sobolanii nu rezista la mari altitudini¦ Cu cat esti mai aproape de Dumnezeu, cu atat mai putin te vor afecta loviturile. Iar daca te afecteaza mult, este semn ca trebuie sa te apropii mai mult de Dumnezeu, sa zbori mai sus.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *