Ramai pura, ramai frumoasa, ramai tu!

Ei iti vor spune ca trebuie sa iti traiesti tineretea si sa profiti de fiecare moment pana cand soarta va decide sa-ti puna inelul pe deget. Iti vor spune ca trebuie sa mergi prin cluburi (ca altfel nu te poti distra), sa flirtrezi, sa experimentezi. Cu unul, cu altul, pana apare alesul. Sa te indragostesti, o data, de doua ori, de cate ori e nevoie. Sa oferi bucatele din sufletul tau sau…doar din trup (ca e mai putin dureros). Sa iti traiesti viata, zic ei, mai pe scurt.

Ceea ce tu iti doresti, faptul ca alegi sa-ti astepti viitorul sot, pare…stupid. Nebunesc. Visezi prea mult, nu? Intr-o lume in care toti vor sa fie „normali” prin a se asemana unii cu altii, e greu sa gandesti si sa alegi diferit. De aceea, astazi iti scriu tie. Cea care si-a incredintat sufletul lui Dumnezeu si i-a cerut sa ii scrie povestea de dragoste.  Cea care isi foloseste perioada de asteptare intr-un mod intelept.

Intr-o lume in care oamenii alearga unii dupa altii, tu te odihnesti in bratele lui Dumnezeu, crezand in promisiunile Lui. Si tare bine faci! Esti speciala pentru felul in care gandesti, pentru principiile tale si respectul fata de propria persoana. Tu stii ca exista un om care este deja al tau, chiar daca ochii vostri inca nu s-au intalnit. Tu il imbratisezi privind cerul, iar el iti intinde mana printr-o rugaciune.

Asa ca, draga mea, sa nu te pierzi in zbuciumul ce te inconjoara incat sa nu-ti mai asculti sufletul. Te apreciez mult si sunt sigura ca vei fi o mare binecuvantare pentru printul tau. Rugaciunea si rabdarea sunt semintele care vor da nastere la cea mai frumoasa floare: iubirea dintre voi.

Ramai pura, ramai frumoasa, ramai tu!

Ioana Sirghei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *